På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

torsdag 13 mars 2008

Miljövänlig skyskrapa i Stockholm city!


Idag presenterar Centerpartiet i stockholm sitt förslag på en miljövänlig skyskrapa mitt i city. Kungsholmscentern står givetvis helhjärtat bakom detta förslag som är en viktig del i Centerpartiets arbete med att skapa miljövänliga och hållbara städer samtidigt som vi utvecklar vår stadsmiljö.
Att storstadsutvecklingen är viktig för den nationella tillväxten har slagits fast i ett flertal rapporter från statliga Nutek. I dessa rapporter betonas även att tillväxten i storstadsregionerna är mycket viktigt även ur ett regionalpolitiskt perspektiv.
Läs mer på projektets hemsida som du hittar här
Det finns även artiklar om projektet i SvD samt DN. Delta även i diskussionen på Centerskrapans egen blogg samt hos Per Ankersjö och Yimby

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad era kollegor borde ha gjort innan de kallade till presskonferens är att ha frågat en elektroingenjör om självförsörjningskonceptet var realistiskt. Svaret är ett klart nej. Med dagens teknik skulle man kunna täcka 10-20% av energikostnadena med solceller och med microvindkraft.

Unknown sa...

Oj då, detta gör ju att hela förslaget måste slopas eftersom man givetvis inte kan fortsätta en diskussion under sådana förutsättningar....eller?

Spännande förslag = bra
Konstruktiva synpunkter = bra
Diskussion och motförslag = bra

Allmänt gnäll = dåligt

Återkom gärna med fler synpunkter och förslag på alternativ utformning.