På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

tisdag 26 augusti 2008

Aktuella stadsmiljöfrågor på Kungsholmen

Läs gärna senaste protokollet från stadsdelsnämnden där jag under § 14 kritiserar ett förslag rörande centralisering av stadsmiljöfrågorna från stadsdelsnämnden till trafik- och renhållningsnämnden (som jag tidigare kritiserat i detta debattinlägg i Vårt Kungsholmen nr 29 på s. 18).

På torsdag den 28 augusti är ni välkomna att lämna era synpunkter på kommande renovering av Pontonjärparken. Vi träffas i parken kl. 18.00 för en rundvandring där man kan lämna synpunkter på kommande upprustningsarbete.

Kungsholmscentern kommer under hösten att genomföra ett antal olika aktiviteter och välkomnar nya medlemmar eller gamla medlemmar som vill bli mer aktiva. Skicka in namn och mailadress till sthlm@centerpartiet.se och ange att du vill gå med i Kungsholmscentern.

Mvh
Oscar Fredriksson, avdelningsordförande

måndag 18 augusti 2008

Centerpartiet vill att Kungsholmen skall bli grönare...

Kungsholmscentern har tillsammans med övriga partier i den alliansmajoritet som styr Kungsholmen varit pådrivande för att skapa en grönare och mer attraktiv stadsmiljö. Det pågår nu ett omfattande arbete med att rusta upp våra parker vilket jag tidigare skrivit om här. Det senaste politiska utspelet kring hur vi vill förbättra vår stadsmiljö gäller Essingeleden och i denna fråga är samtliga partier eniga om att det krävs kraftfulla åtgärder för att minska ledens miljöpåverkan. Läs mer i DN och DN

Oscar Fredriksson, ordförande i Kungsholmscentern och
Kungsholmsalliansens talesperson i stadsmiljöfrågor


Klicka på etiketten nedan för samtliga inlägg om vår stadsmiljö.

Läs även mer om vindkraft i New York, Trifoliumskrapan och om Stockholmscenterns syn på bl.a. skyskrapor hos Per Ankersjö.