På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

onsdag 18 juli 2007

Kungsholmscentern

PRESSMEDDELANDE

2007-06-20

NY CENTERPARTIAVDELNING BILDAD PÅ KUNGSHOLMEN

Kungsholmen och Essingeöarna utgör ett av Centerpartiets starkaste fästen i Stockholm och man finner här en stor mängd kända centerpartister som exempelvis miljöminister Andreas Carlgren och riksdagsledamoten Fredrick Federley. Centerpartiet är även sedan valet 2006 en del av alliansmajoriteten i Kungsholmens stadsdelsnämnd med särskilt ansvar för stadsmiljöfrågor.

- Jag har glädjen att meddela att Centerpartiets distriktsstyrelse för Stockholms stad ställt sig positiv till bildandet av en lokalavdelning på Kungsholmen, säger avdelningens nyvalde ordförande Oscar Fredriksson i en kommentar och fortsätter:

- Vi som bor på Kungsholmen tror att det behövs en tydlig borgerlig miljöpolitik i Stockholm och genom ett aktivt agerande i lokala frågor hoppas vi kunna bygga upp ett förtroende bland Kungsholmens väljare. Inom Centerpartiet är även den lokala dialogen viktig och efter sommaren kommer vi därför att bjuda in till ett öppet avdelningsmöte där våra medlemmar och övriga intresserade får möjlighet att ta ställning till det omdebatterade förslaget om ett kallbadhus i Riddarfjärden, avslutar Oscar Fredriksson.

Centerpartiet på Kungsholmen
Oscar Fredriksson, ordförande, telefon 0733-092178
e-post oscar.fredriksson@centerpartiet.se
Lotta Nordfeldt, vice ordförande, telefon 0739-84 18 02

Centerpartiet – det borgerliga miljöalternativet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med mer klöver på Kungsholmen!

Både i form av grönare stadsmiljö och lägre skatter, och givetvis fler centerpartister förstås....