På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

onsdag 14 november 2007

Ständigt dessa folkpartister....

Mot bakgrund av dagens artikelpå dn.se undrar man hur liberala de är i folkpartiet liberalerna egentligen?

Dessa abortförespråkare är dock helt klart inte liberaler i varje fall.

3 kommentarer:

Jesper sa...

På vilket sätt är det oliberalt att kräva att människor ska kunna leva på sin egen inkomst snarare än att försörjas av staten? Herregud, trodde detta var en självklarhet, men tydligen inte i det "social(ist)liberala" centerpartiet.

Kungsholmscentern sa...

Jodå visst är det rätt i sak att var och en bär huvudansvaret för sin egen försörjning och det gäller givetvis lika för alla oavsett ursprung.
Fokus bör dock ligga på hur vi kan skapa möjligheter till egen försörjning bl.a. genom satsningar på riskkapital till eget företagande och en reformerad arbetsrätt eftersom detta skapar fler jobb och ökade möjligheter till egenförsörjning för alla. Varför envisas då FP med att särskilt fokusera på arbetstvång när det är frågan om hur vi stimulerar företagande som är själva knäckfrågan?

Alex. sa...

Kravet på att kunna försörja en anhörig bör naturligtvis gälla ALLA vill ta hit någon från utlandet- även svenska medborgare!Varför göra skillnad på folk och folk? Är man socialbidragstagare och bostadslös så får man vara så god och vänta med att bilda familj. Det är väl ganska rimligt!