På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

lördag 1 december 2007

Alliansregeringen på rätt väg!

Bra analys av PJ på svd.se
Se även fler debattinlägg på detta tema via inlägget Alliansregeringen rör sig i rätt riktning

2 kommentarer:

Anonym sa...

MEN SNÄLLA::::VAD HAR DETTA MED KUNGSHOLMEN ATT GÖRA: du har som rubrik "med fötterna på kungsholmen"Bry dig då?????

besvikna förstagångsväljare på kungsholmen

Kungsholmscentern sa...

Som fritidspolitiker så lägger jag 5-10 timmar i veckan av min fritid på politiskt arbete. Majoriteten av denna tid lägga på arbete i Stadsdelsnämnden som har öppna möten ungefär en gång i månaden (kallelse, dagordning och handlingar finns tillgångliga via www.stockholm.se). Vid dessa möten fattas en mängd beslut som rör Kungsholmen och våra möten är öppna för alla intresserade som vill veta mer hur de lokala politikerna och partierna tar ställning i olika frågor.

Jag försöker även blogga endel i aktuella frågor som exempelvis Brommaflyget och Kallbadhuset. Jag har även lagt ut några av mina särskilda yttranden i stadsdelsnämnden medn dessa finns även via länken ovan (se respektive mötesprotokoll).

På senare tid har jag dock prioriterat att försöka bemöta den främlingsfientlighet som finns i den offentliga debatten. Som liberal jurist med särskilt intresse för mänskliga rättigheter och flyktingfrågor är detta en medveten prioritering. Jag kommer dock i mån av tid att blogga mer om lokala frågor.

Inom Kungsholmscentern har vi även ett pågående arbete för att försöka förbättra vår kommunikation och väljarkontakt genom att förändra bloggen något...men jag återkommer om detta.

/Oscar