På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

onsdag 26 september 2007

Centerpartiet ger Jämtin bakläxa!

Carin Jämtin gör ett tappert försök i dagens DN att försöka rädda den havererade socialdemokratiska skolpolitiken genom att lova mer pengar. Socialdemokratins andra gigantiska misslyckande nämligen utanförskapet och arbetslösheten i invandrartäta områden väljer hon dock att tala tyst om.

Centerpartiet presenterar i sitt budgetförslag för Stockholms stad riktade satsningar för att skapa jobb och underlätta företagande inte minst i de invandrartäta områden som är i stort behov av aktiva åtgärder för att minska ett växnade utanförskap. Stockholmscenterns budgetförslag fokuserar på några kärnområden som är viktiga för Stockholms utveckling och vi kommer att fortsätta med en aktiv framåtblickande och liberal politik fram till valet 2010. Det är på valdagen valet avgörs inte i opinionsmätningarna tre år innan...

Se vårt budgetförslag här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Varför finns det så få som vågar stå upp och argumentera för invandringens positiva effekter såväl ekonomiskt som kulturellt. Varför får Sverigedemokrater och andra rasistiska organisationer härja fritt och sprida sina hatiska lögner?

Här finns behova av att våga visa politiskt ledarskap och det skall bli intressant och se hur centerpartiet förvaltar denna roll. Ni är en välkommen liberal röst i det träsk av främlingsfientlighet som blivit resultatet av åratal av kommunalt och statligt ointresse för att bygga upp en fungerande arbetsmarknad i invandrartäta områden.