På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

söndag 21 oktober 2007

Främlingsfientlig kraftsamling

DN artikeln om Sverigedemokraternas kommunala handlingsprogram finner du här och fler länkar till Sveridedemokraterna och deras förberedelser inför nästa val finns på DN , DN samt DN

Läs gärna inlägget nedan och övriga poster på denna blogg för ett tydligt politiskt alternativ till denna främlingsfientliga agenda!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra av DN att det äntligen sker en ordentlig bevakning och granskning av SD:s politik. Med tanke på de förslag de lägger och den unkna ideologi de står för är de nog själva sin egen värsta fiende. Även bra med partier som tydligt tar avstånd från deras politik och istället visar på invandringens positiva sida.

Anonym sa...

Kraftsamling mot svenskfientliga centerpartister och andra slentrianpopulister är ändå en rättvis beskrivning. Sverigedemikraterna är det parti som alla 100.000 tals svenskar väljer eftersom det är det enda partiet som öppet kritiserar den urartade massinvandlingen som bla centerpartiet är ansvarig för. Och detta eviga ältande av samma tröttsamma mantra "svenskfientlig" bla bla bla. Att ni bara orkar ?

Anonym sa...

Bra att DN bevakar Sverigedemokraterna så att svenskarna
medvetandegörs om det enorma problem som massinvandringen fört med sig. SD kommer i riksdagen 2010 och de övriga partierna kommer sannolikt krypa över mot en normal Europaharmoniserad invandringsrestriktiv inställning. Vi ser alltså en värdeförskjutning från en slapphänt låtgå politik till en ansvarsfull in/utvandringspolitik.

Anonym sa...

Sverige tillämpar sedan årtionden tillbaka principen om reglerad invandring. Socialdemokraternas och Göran Perssons krav på övergångsregler för nya EU-länder var även ett uttryck för denna inställning. Dessa tankar finns således redan representerade i politiken och SD är som parti därför helt överflödigt eftersom de till stor del endast bygger vidare på den gamla nationalistiska folkhemstanken som socialdemokratin har drivit sedan 50-talet.

Anonym sa...

Hur ser "Nya Sverigedemokraterna" på sin politiska framtid? Kommer de i likhet med "Nya Moderaterna" att rikta in sig på att locka missnöjda sossar eller vill man locka missnöjda moderater som inte gillar Reinfeldts sosseflirt, det kan bli hela havet stormar i svensk inrikespolitik framöver.

Oscar Fredriksson sa...

Jag kan endast konstatera att det finns två helt olika strömningar i synen på SD och deras främlingsfientliga politik. Inläggen ovan illustrerar även detta. Det vore dock bra om fler personer kunde ta tydligt ställning i denna fråga. Särskilt intressant skulle vara att se vilka personer som gömmer sig bakom de anonyma främlingsfientliga inläggen...