På stadsdelens hemsida hittar du allt material inför våra möten i stadsdelsnämnden.
Har du frågor eller synpunkter? Kontakta oss på mail, Facebook eller skriv direkt på bloggen!

OBS! Klicka här för att komma till vår nya blogg

söndag 6 januari 2008

Åter till grottekvarnen!

Efter julledigheten är det nu dags att återgå till arbetet med att minska byråkratin genom regelförenkling vilket, tro det eller ej, är ett arbete som även bedrivs inom EU och ligger väl i linje med Centerpartiets arbete för ett smalare men vassare EU.

Dessutom kommer jag i egenskap av stadsmiljöansvarig inom Kungsholmsalliansen att ägna en hel del tid åt kommande upphandlingar av vår parkskötsel och pågående upprustningsarbeten. Jag hoppas att vi alla under 2008 är beredda att ta ett större ansvar för vår stadsmiljö så att vi slipper lägga ytterligare resurser på problemen med ökad nedskräpning och skadegörelse. Se exempelvis årets första Vårt Kungsholmen som tar upp detta problem.

Mot bakgrund av att såväl jobbet på Nutek som mina uppdrag som fritidspolitiker för Centerpartiet och frivilliguppdrag inom Röda Korset drar igång med förnyad styrka nu under januari kommer jag tyvärr inte att kunna ägna lika mycket tid åt denna blogg, men ha förtröstan något eller några inlägg i veckan kommer det allt att bli...

Mvh
Oscar Fredriksson

Inga kommentarer: